Webdesign

gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit centraal…

Internet heeft zich inmiddels ontpopt tot een volwassen en veelgebruikt communicatie- en distributiemedium en is vrijwel niet meer weg te denken op de zakelijke markt. Dit geldt voornamelijk voor leveranciers, dienstverleners, en producten.

VanBockelDesign ontwerpt voor u een unieke website waarbij het concept, design, presentatie, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit centraal staan. De mogelijkheden zijn divers en de techniek is het punt niet meer, die is er simpelweg. Aangezien geen website het zelfde is en wij dat ook niet willen, maken wij na overleg met de klant een offerte op maat.

Elke webshop begint bij de eindgebruiker. Door een duidelijk beeld te creëren van de bezoeker van uw webshop kunnen we gerichter ontwerpen. Samen zorgen we ervoor dat het design aansluit om de wensen en verwachtingen van uw klanten.

Nu de wensen van de eindgebruiker duidelijk zijn, is het tijd voor uw wensen. Door al vroeg in het traject na te denken over de functionele vraagstukken komen we later in het traject niet voor verrassingen te staan. Samen leggen we hiermee de basis voor het platform.

Als we eenmaal weten voor wie en wat we precies gaan ontwerpen kunnen we ons bezig houden met hoe we gaan ontwerpen. Hierbij gaan de begrippen Usability en Conversie hand in hand. We hebben hiervoor een checklist opgesteld. Bij elk onderwerp gaan we op zoek naar de perfecte balans tussen usability en conversie.

Dat elke website een goed werkend mobiele variant moet hebben is niets nieuws meer. Bij VanBockelDesign werken we daarom ‘Mobile First’. Door een nauwe samenwerking met onze developers zorgen we ervoor dat het design op elk formaat optimaal werkt.

Tot slot is het belangrijk dat de webshop uw merk vertegenwoordigd en uw klant een ervaring biedt. Om op te vallen tussen de concurrentie is het belangrijk dat de shop zich visueel ook kan onderscheiden. Samen kijken we hoe de merkbeleving naadloos kunnen doortrekken naar uw webshop.

Home
aantal pagina’s
1
presenteer u online
Custom design
Full responsive design
Start
aantal pagina’s
3
perfect om mee te starten
Custom Design
Full responsive design
”Commerce”
aantal pagina’s
100>
direct online verkopen
Custom design
Full responsive design
WooCommerce Shop-optie
Betaalmogelijkheid